Pages

Alustagem siis :)

Mõtlesin,et kuhugi tuleb ju meie pere tegemised kirja panna ja miks siis mitte siia. Esimese hooga ei tulegi midagi hirmus asjaliku pähe mida kirja panna. 
Äkki alustada lastest. 
Hiljuti katsusin teda iseloomustada kukku see välja siis nii...

Karl-Kevin( sünd 22.04.2008) on üks väike armas tegelane kes oma olemuselt on väga aktiivne. Eriti meeldib talle autodega mängida ja issiga koos mürada. Meelsasti võikski ta voodisse hüppama jääda kui keegi teda ei keela ehk siis hüppamine on üks meelistegevustest. Suurteks lemmikuteks on ka raamatud. Kui keegi peaks meile külla sattuma siis satub külaline Kevvu veenva naeratuse ohvriks ja tavaliselt on sunnitud koos temaga läbi vaatama viimse kui ühe raamatu mis tema riiulis leidub. Muuseas tekitades nii igas külalises erilise tunde,et just temale näitati raamatut. Kavalus!!!
Kui Kevvu vihastab siis on ta nagu tornaado mis läbi toa vuhiseb. Absolutselt on ta endale selgeks teinud selle,et kui midagi saada on vaja siis tuleb kõva häält teha ja mitte jonni jätta. Kui aga selgub,et ta ikkagi ei saa seda mida tahab siis tuleb kallistama ja musitama. Ilmselt kompenseerib ta sellega seda,et jonnis.
Iseloomult on meie pisike rüblik heasüdamlik ja hoolas. Kodus on ikka märgata,et ta tahab,et tema asjad oleksid omal kohal.Kui miski on mujal siis ta märkab seda kohe kindlasti. Kui Kevvul parajasti jonnituju ei ole siis on ta hästi rõõmsameelne laps. Praegu 2,5 aastasena kasvatab ta iseloomu ja jonni tuleb ette küll aga õnneks mitte palju :)
Uues keskkonnas on ta küllaltki häbelik ja kõige pealt kontrollib kogu olukorra üle enne kui tegutsema asub. Tavaliselt uuritakse tükk aega emme või issi selja taga ja siis vaikselt hakatakse tegutsema. Aga no kui hoog juba sisse saadud siis ei hoia Kevvu ennast tagasi ja kukkub kiiresti kõigiga lobisema. Nii saavad ka teised teada mis autod meil kodus on ja täpselt millised tema ülejäänud mänguasjad välja näevad.
Lasteaias meeldib Kevvule väga käia. Kodus räägib tihti mis ta lasteaias teeb ja kuidas ta teeb.Kui hommikuti saaks vaid hiljem ärgata siis oleks lasteaed veel toredam koht. Nimelt talvisel perioodil ei meeldi Kevvule pimedas ärgata ja nii me siis temaga hommikuti vaidleme ja praegu veel jääb emme peale!
Jääb üle vaid loota,et meile jääbki ka edaspidiseks koju üks rõõmsameelne,heasüdamlik ja tegus tegelane :)

Aga see ei ole ju veel kõik. Meil on ka pere pesamuna.. 
Sten-Markus (10.09.2010)
Hetkel ta küll eriline aktivist ei ole aga see tuleneb sellest,et ta on ju veel pisike. Üldiselt on täitsa lõbus temaga juba ja kuigi ta naerab palju on siiski iga tema naerukilge südantsoojendav. Täpselt 1.jaanuaar hakkas ta keerama... Jeeeei.. Harjutused iseisesvuse poole. Kangesti tahab ta nüüd jalgadega ennast edasi nügida aga no kui ei ole veel jõudu siis ei ole. :) Kasvab pisut veel!  Viimase aja suursaavutus on ka asjade haaramine.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar