Pages

Kohupiima-ananassi kook vahukommi fondantiga

Nii.. Proovisin siis ka ära kuidas seda vahukommi fondanti teha on. Tegelikult ei ole seal mitte midagi rasket ja seda oli no niiiiiiiiiiiiiiii kerge rullida võrreldes martsipaniga.
Kõige pealt sulatasin mikros vahukommid ära( lisasin vett ja sidrunihapet). Täpselt niipalju,et nad ei olnud enam oma kujuga ja kenasti ära sulanud. Siis hakkasin vaikselt tuhksuhkrut lisama. Lisasin niikaua kuni mass oli elastne ja seda oli mõnus voolida :)
Kogused olid siis järgmised: 1 pakk vahukomme ( barbaque) millest kasutasin ära kolmandiku. 3,5 sl vett ja 1 tl sidrunihapet, 1,5 pakki tuhksuhkrut ( 500 g pakid)
Õpetust sain Siit blogist :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar