Pages

Tordid





Karuga ja Hallo Kittyga tordid on sisult täiesti identsed. Sooviti maasika toormoosi ja nii ka saigi . Lisaks vanilje kohupiim, zelatiin,vahukoor, suhkur ja nats juurde veel vanilje suhkurt. 




Kook ise on tehtud pm samalt mis teised :)
Jälle üks biskviittort. Vahele JÄLLE maasikad. Seekord siis maasikatoormoos, vanilje kohupiim,zelatiin,vahukoor.
Pisike Leanne sai siis sellise koogi :) ( Biskviit põhjad ja sees täidiseks vahukoor ja maasikatoormoos :))
Piparkoogi-Lehttaigna küpsised. Kuna vanaema saatis paraja koguse piparkoogitaigent siis oli vaja see ju kuidagi ära kasutada aga ainult piparkooke ka teha ei tahtnud  Niisiis  tegingi lehttaigna juurde ja Päris Päris maitsvad küpsised tulid~!


Mõned tehtud koogid martsipani kattega ( minu esimesed katsetused)


Kõik kolm on tehtud biskviitpõhjadega


Biskviit: ( Retsepti pätsasin netiavarustest )
  • 4 muna
  • 2 dl suhkrut
  • 1 dl keevat vett
  • 3 dl jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
Sega jahu küpsetuspulbriga. Vahusta munad ja suhkur. Kui vaht on juba tugev, nirista vähehaaval, samal ajal vahustamist järkates hulka keev vesi. Lõpuks sõelu õrnalt juurde jahu. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud vormi (mul oli kandiline 35x25 cm vorm ) ja küpseta 200-kraadise ahju allosas 25-30 minutit. Jahtunud põhi lõika suure sakilise noaga kaheks kihiks.


Täiteks olen pannud praegu maasikatoormoosi,vahukoort ( kohupiima) ! Ja katteks siis martsipan.


Ega see martsipani maalimine nii kerge polegi kui mulle alguses tundus. Tükk tööd oli,et esimene kord saada see üldse rullitud ja siis veel teine tükk tööd,et pilt sinna ilus peale saada aga nagu üteldakse- HARJUTAMINE TEEB MEISTRIKS!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar